Chocolating 2013 Η Επιτυχία που έγινε συνήθεια
To ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, στο Astir Palace, σας προσκαλεί σε μια μοναδική γευστική διαδρομή, στα πιο «γλυκά» Σαββατοκύριακα του χειμώνα, στο «Chocolating 2013». Δοκιμάστε μυστικές συνταγές και παραδοσιακές σοκολατο-λιχουδιές σε ένα ζεστό περιβάλλον απο σοκολάτα!
Οι pastry chef Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη σοκολάτα Valhrona δημιουργούν το ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας, ενώ ο σεφ του ξενοδοχείου Στράτος Καλαθάκης σας προσκαλεί να δοκιμάσετε πρωτότυπες γεύσεις με συστατικά από σοκολάτα.
Το «Chocolating 2013» θα γίνει τα Σαββατοκύριακα 23 -24 Φεβρουρίου και 2-3, 9-10, και 16-17 Μαρτίου από τις 12:00 έως 23:00, στο χώρο του εστιατόριου IL Tramontο.
Οι εκδηλώσεις στη διάρκεια της γιορτής είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες:
Επίσης, κάθε Κυριακή από τις 14.00-16.00 θα γίνονται σεμινάρια σοκολάτας και αλμυρών γεύσεων με σοκολάτα από τον pastry chef του Αστέρα Βουλιαγμένης Φραντζέσκο Σώζo, με χρέωση συμμετοχής €30 το άτομο, που περιλαμβάνει και συμμετοχή στο “Chocolating 2013”.
Το “Chocolating 2013” γίνεται με τη συνεργασία της σοκολάτας “Valhrona” και “Tusso”.
Complex Marketing & PR MANAGER
Ξενοδοχείο Arion, A Luxury Collection Resort & Spa
The Westin Athens
Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη, 16671
: 210 8901569 : 210 8960758
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου