Πολύχρωμη απόλαυση
Γράφτηκε απο
Ιωάννα, Ανδριάνα Ζαχράν Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Υλικά για
την Σαλάτα :
τόνο – ως ζωική επιλογή της τριάδας.
πατάτα – ως
αμυλούχα επιλογή της τριάδας
μπρόκολο,
καρότο, τοματίνια – ως φρέσκια επιλογή της τριάδας
Η υγιεινή
και ταυτόχρονα πεντανόστιμη συνταγή μου ολοκληρώνεται με την καλύτερη επιλογή
ελαίου, το ελαιόλαδο σε συνδυασμό με το λεμόνι!
Βάλτε τη
σαλάτα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο, Πειραματιστείτε και δημιούργηστε και
εσείς τη δικη σας!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου