Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!
Σε ένα
τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, το σκόρδο, το
θυμάρι και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε
το μπέικον και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει τραγανό και να καραμελώσουν τα
κρεμμύδια, περίπου 2-3 λεπτά.
Προσθέτουμε
τα ντοματίνια (μπορούμε ή να τα πιέσουμε με τα δάχτυλά μας την ώρα που τα
προσθέτουμε ή να τα σπάσουμε με μία κουτάλα για να βγάλουν τα ζουμιά τους).
Στη
συνέχεια, ρίχνουμε το κρασί, το αλάτι, το πιπέρι, το νερό, τον πελτέ ντομάτας
και ανακατεύουμε.
Βράζουμε για
10 λεπτά μέχρι να εξατμιστεί η περισσότερη υγρασία.
Έπειτα,
προσθέτουμε μέσα στην σάλτσα μας τις πένες μας και φύλλα βασιλικού.
Ανακατεύουμε
να πάει παντού η σάλτσα και αφαιρούμε από τη φωτιά.
Σε ένα
πυρίμαχο σκεύος βάζουμε μία στρώση με τις μισές πένες και πασπαλίζουμε, από
πάνω, με το μισό από το κάθε τυρί μας. Επαναλαμβάνουμε ακόμη μία φορά.
Ψήνουμε στον
φούρνο για 10 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το τυρί και να πάρει χρώμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου